Gevestigde autoriteit inzake:

Hulp en kennisontwikkeling omtrent eer-, huiselijk geweld en hulpverlening

Schrijf het van je af - Open blog over eerkwesties

Open blog, u kunt ook hier publiceren

Een open blog, waarbij iedereen die iets wil vertellen over het omgaan met eer, op de site geplaatst kan worden. U kunt anoniem of met naam en toenaam uw verhaal hier kwijt. U levert uw tekst aan en wij zullen dit in overleg met u verwerken tot een blog artikel.

Voorbeeld thema´s eer gerelateerde kwesties

De onderwerpen, dan wel thema´s die aan de orde kunnen komen, zijn zaken waar men niet gemakkelijk over praat. U kunt denken aan bijvoorbeeld:

  1. Eer gerelateerd geweld
  2. Fysieke mishandeling
  3. Seksuele zaken
  4. Homoseksualiteit
  5. Geheime relaties
  6. Slippertjes c.q. vreemdgaan

Ook actuele gebeurtenissen of opiniestukken

Een ander manier om bij te dragen aan het blog is het geven van uw mening over bepaalde eer gerelateerde zaken of actuele gebeurtenissen.

Blog ook voor daders

Stel dat u zelf eer schendend gedrag verricht heeft en u komt in een neerwaartse spiraal terecht, dan biedt dit blog u de gelegenheid om hierover te kunnen praten, zonder dat u daar schade van ondervindt.
We weten dat praten hierover heel moeilijk is, maar vergeet één ding niet: praten kan uw beste vriend zijn. Wie weet kunnen wij met onze visie en ervaring uw problemen verlichten, dan wel u op de goede weg helpen.

Met openheid en respect op weg naar verbetering

Hoe hard de feiten ook kunnen zijn, we willen op dit blog graag met openheid en respect elkaar behandelen. Slachtoffers en daders hebben gevoelens. Oor- en veroordelingen kunnen soms hard over komen. Prettig is het daarom als we op een correcte manier onze mening geven. Zo kunnen we mekaar begrijpen en verder helpen naar en op de weg van verbetering.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram